YatırımAraziArsa

Arazi Alırken İkisi Arasında Kalanlar İçin Öneriler

Arazi yatırımı yapacaksınız ama bir çok yer baktınız ve aklınız karıştı. Eleme yaptınız fakat iki arazi arasında bir tercih yapmanız gerekiyor.

Alanı Daraltın

Burada yapılması gereken alanı daraltma formülüdür. Bu aslında bir nevi arazinizin lokasyonunu belirlemekle başlar. Arazi yatırımlarında yapılan en büyük hata manzarasına bakılarak yapılmasından kaynaklanıyor. Sonra da bazı araziler arasında kararsızlığa düşülüyor.
Bu handikabı yaşamamanız için arazi yatırımı yapacağınız iyi bir lokasyon tercih etmelisiniz. Bu durumda elimizin altındaki internet yine size büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Yapılması Planlanan Projeleri Takip Edin

Planlanan Projeleri Takip Edin

Arazi yatırımı yapacağınız bölgeyi belirlemek için öncelikle internet ten yatırımı yapacağınız il veya ilçede planlanan projeleri takip edin. Açılması beklenilen büyük çevre yolları ve şehrin ne tarafa doğru büyüdüğü gibi keşifleri bir kenara not alıyor olmanız gerekir.

Yol, Su ve Elektrik

Yolu, Elektriği, Suyu olan ve geometrik olarak kare ya da dikdörtgen olan arazileri tercih ediniz.

Göç Alma ve Verme Rakamlarını Analiz Edin

Arazi yatırımı yapacağınız bölgenin son 5 yılda almış olduğu ve vermiş olduğu göç rakamlarını analiz edin. Nüfus artış hızı çok önemlidir.

Arif Güdül

30 Ağustos 1981 Doğma büyüme Samsun’luyum. Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunu, bütün hayatı pazarlama - satış ve uzmanlık alanında her zaman farkındalık peşinde koşan bir savaşçıyım. Daha Fazlası İçin: https://arifgudul.com/hakkimda/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Güncel Paylaşımlar İçin Instagram'dan Takip Edin!